Openingstijden:

Maandag:      8:00-17:00 uur

Dinsdag:       8:00-17:00 uur

Woensdag:    8:00-17:00 uur

Donderdag:   8:00-12:00 uur

Vrijdag:         8:00-17:00 uur

Van  12:00-13:00 uur is de praktijk gesloten i.v.m. lunchpauze

De praktijk is telefonisch niet bereikbaar vanaf 11:30 tot 13:00 uur i.v.m. werkzaamheden van de assistente en de lunchpauze.

Recepten aanvragen:

Op dit moment kunt u uw recepten aanvragen via de pagina 'herhaalrecepten'.

U kunt de doosjes van uw oude medicatie deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus naast de voordeur van de praktijk, of in de oude bekende mand.

U kunt recepten aanvragen via uw eigen apotheek. Dit betreft uitsluitend herhaalrecepten voor chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk of suikerziekte.

Dagelijks zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 11:00 uur voor herhaalrecepten.

Urine:

Bij een vermoeden op een urineweginfectie, een zogenaamde blaasontsteking, kunt u het best uw ochtend-urine (de eerste urine van die ochtend) inleveren bij de praktijk.

Urine voor 10:30 ingeleverd wordt tussen de middag getest en beoordeeld. U kunt dan 's middags na 13:30 bellen voor de uitslag.

Urine na 10:30 ingeleverd wordt dezelfde dag getest maar niet altijd meteen beoordeeld. U kunt dan de volgende dag vanaf 8:00 uur bellen voor de uitslag.

Pijn bij het plassen in combinatie met koorts en algemeen ziek dient u te vermelden bij de assistente.  De kans is groot dat u eerst moet worden beoordeeld door de huisarts.

Telefonisch spreekuur:

Het telefonisch spreekuur is dagelijks tussen 16:30 en 18:00. U kunt dan een afspraak maken voor uitslagen en korte vragen. Langere gesprekken en gecompliceerde vragen kunt u het best bespreken tijdens een regulier consult.

TIJDENS HET TELEFONISCH SPREEKUUR KUNNEN GEEN REGULIERE AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT!

Afspraken maken via de mail:

U kunt ons ook mailen om een afspraak te maken.

Mailt u dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vermeldt daarbij duidelijk uw naam en geboortedatum en twee tijdstippen (dat wil zeggen ochtend of middag) op twee verschillende dagen waarop u graag een afspraak zou willen plannen. Het is daarbij belangrijk dat u zich realiseert dat dit niet een beveiligd email-adres is en wij raden u af hierin persoonlijke zaken te vermelden, zoals bijvoorbeeld de reden van uw bezoek. Daarnaast behandelen wij een klacht per consult dus ook hier geldt dat u een dubbele afspraak mag vragen als u meerdere vragen heeft.

 

Huisartsenpraktijk Huijbens
Eikelaan 87
1561CC, Krommenie
075-6281650
info@praktijkhuijbens.nl